Autorijbewijs halen?

Autorijbewijs halen? Autorijschool Geijtenbeek is de beste keuze!

Onze ervaren rij-instructeurs leveren rijlessen van hoge kwaliteit. Kies voor de zekerheid van een goede rijschool en je stuurt voortvarend naar je autorijbewijs. Je lest in een moderne auto. Er zijn twee typen autorijbewijzen…..

1. Rijbewijs B: auto tot maximum gewicht van 3500kg

Met dit rijbewijs mag je onder bepaalde voorwaarden ook met een aanhangwagen rijden. Beginnende bestuurders krijgen na het slagen voor het rijexamen een puntenrijbewijs. Wat moet je nog meer weten?

  • Het theorie-examen mag je afleggen als je 16 jaar bent;
  • De praktijklessen kunnen starten als je 16,5 jaar bent;
  • Het praktijkexamen mag je afleggen als je 17 jaar bent;
  • Als je slaagt voordat je 18 jaar bent, dan mag je tot jouw 18e verjaardag autorijden met een coach naast je. Deze coach moet minimaal 27 jaar oud zijn met B(E) en moet al 5 jaar een rijbewijs hebben. Zie voor meer informatie: 2todrive

2. Rijbewijs B: auto met automatische transmissie

Wij bieden ook rijlessen aan in een auto met automatische transmissie. Als je praktijkexamen doet in een automaat dan is het rijbewijs alleen geldig voor het rijden in auto’s met een automatische transmissie.

Wat kosten autorijlessen bij Autorijschool Geijtenbeek?

Autorijlessen kosten € 46,50 per uur. Wij geven bij voorkeur lessen van telkens 1,5 uur.

Wij bieden ook lespakketten aan…

Wij bieden ook een lespakket aan: van 20 rijlessen van 1,5 uur (=30 uur) voor € 1.650 inclusief de kosten voor het eerste CBR-praktijkexamen en gebruik van de lesauto tijdens het examen (prijs 2019).

Wil je een versnelde rijopleiding volgen?

Wij bieden desgevraagd ook versnelde opleidingen aan. Handig wanneer je snel een rijbewijs nodig hebt. Wij plannen de rijlessen dan zo dat we een passende snelle route naar je rijbewijs leveren. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de rijopleiding.
Geef je belangstelling aan via het contactformulier in. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Aanmelden voor autorijlessen

Kies voor de vertrouwde kwaliteit van Autorijschool Geijtenbeek. Meld je aan of vraag informatie bij ons op via het in vullen van het aanmeldformulier.

Heb je nog vragen bel ons dan of vul het contactformulier in en stel daar je vraag.