Onze Succesvolle aanpak

Leer veilig rijden dankzij onze succesvolle aanpak

Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we een persoonsgerichte aanpak. In onze rijlessen besteden we veel aandacht aan veilig rijden. Onze kwaliteit zorgt voor de beste route naar jouw rijbewijs.

Je eerst (proef)rijles

Deze introductie rijles doen we in een veilige en rustige omgeving. Tijdens deze rijles maken we je vertrouwd met de auto en je leert de instructeur kennen. De instructeur krijgt inzicht in jouw rijvaardigheden en zal op basis daarvan met je overleggen over het lesprogramma. We gebruiken tijdens de rijopleiding een persoonlijke individuele leskaart.

Waarom gebruiken we een individuele leskaart?

Op jouw persoonlijke leskaart houden we bij wat je al goed doet maar ook waarop je nog meer moet oefenen. Zo werken we doelgericht aan het verbeteren van jouw rijvaardigheid. Jouw voortgang is continu inzichtelijk. Dat klinkt zakelijk… maar wees gerust: onze instructeurs zorgen voor een ontspannen sfeer. De rijlessen moeten vooral plezierig zijn.

Proefles aanvragen?

Tijdens een proefles ervaar je pas echt hoe het is om bij ons te lessen. Onze Instructeurs hebben veel ervaring en zullen jou op de beste manier voorbereiden op het examen. De proefles is geheel vrijblijvend!

Via het onderstaande formulier vraag je een proefles aan. Na het ontvangen van je aanvraag nemen we contact met je op voor de eerste afspraak.