Aanhangerrijbewijs

Rijlessen met een aanhanger achter een auto: ga voor Rijbewijs BE

Wil je met een caravan op reis? Of moet je voor je werk de weg op met een aanhanger? Bij ons leer je veilig rijden met een aanhanger achter de auto. Dan heb je een aanvulling nodig op je autorijbewijs: namelijk het rijbewijs BE.
Je kunt bij ons praktijklessen nemen in onze eigen lesauto en aanhanger.
Rijbewijs BE is nodig wanneer je met een auto-aanhanger combinatie rijdt, waarvan het leeg gewicht vermeerderd met het laadvermogen tussen de 3500 kg en 7000 kg ligt. Autorijschool Geijtenbeek biedt deze opleiding aan als dagopleiding aan personen die rijbewijs B al hebben.

Wat kosten rijlessen voor aanhangerrijbewijs?

Onze aanhangerrijlessen kosten € 75,- per uur dat je gebruikmaakt van de lesauto en gecertificeerde aanhanger, plus instructeur. Dit geldt ook voor de tijd die we besteden aan het praktijkexamen.  Kosten voor het afnemen van het examen door het CBR zijn € 136,50 (0% btw). We stemmen het lesprogramma graag samen met jou af. Prijswijzigingen voorbehouden.

Aanmelden voor autorijlessen

Kies voor de vertrouwde kwaliteit van Autorijschool Geijtenbeek. Vul het inschrijfformulier in. Dan kun je binnenkort met een aanhanger de weg op.
Heb je nog vragen? Bel ons of vul het contactformulier in.