Succesvolle aanpak

Leer veilig rijden dankzij onze succesvolle aanpak

Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we een persoonsgerichte aanpak. In onze rijlessen besteden we veel aandacht aan veilig rijden. Onze kwaliteit zorgt voor de beste route naar jouw rijbewijs.

Waaruit bestaat de succesvolle aanpak van Autorijschool Geijtenbeek?

Wij hebben een uitgekiende aanpak ontwikkeld voor het voortvarend behalen van het rijbewijs. Lees hierna meer over onze aanpak.

De introductie rijles

Deze introductie rijles doen we in een veilige en rustige omgeving. Tijdens deze rijles maken we je vertrouwd met de auto en je leert de instructeur kennen. De instructeur krijgt inzicht in jouw rijvaardigheden en zal op basis daarvan met je overleggen over het lesprogramma. We gebruiken tijdens de rijopleiding een persoonlijke individuele leskaart. We maken afspraken met jou over hoe vaak je wilt lessen, de lengte van de rijlessen (1,5 uur of langer per rijles) en de lesdagen en lestijden.

Waarom gebruiken we een individuele leskaart?

Op jouw persoonlijke leskaart houden we bij wat je al goed doet maar ook waarop je nog meer moet oefenen. Zo werken we doelgericht aan het verbeteren van jouw rijvaardigheid. Jouw voortgang is continu inzichtelijk. Dat klinkt zakelijk… maar wees gerust: onze instructeurs zorgen voor een ontspannen sfeer. De rijlessen moeten vooral plezierig zijn.

Waarom zetten we soms een lescamera in?

In onze lesauto’s gebruiken we soms een lescamera. We maken opnames van de rijomgeving en jouw verrichtingen tijdens het rijden. Dan kunnen we bepaalde situaties tijdens de rijles nabespreken. Bijvoorbeeld: kijk je voldoende in de spiegels. In de praktijk werkt dat enorm verhelderend. Beelden zeggen meer dan woorden! De opnames blijven uiteraard privé en ze worden na gebruik gewist.

Een rijles met een collega-instructeur

In de aanloop naar het examen laten we soms een collega instructeur een rijles verzorgen. Een andere instructeur heeft soms waardevolle aanvullingen. En je voelt hoe het is om met een andere persoon te rijden. Immers: een examinator is voor jou ook een nieuwe ervaring.

Wat is het nut van een proefrijexamen?

Voordat je examen gaat doen bij het CBR, nemen we een proef rijexamen af. Daarmee ervaar je hoe het echte examen gaat en doe je de belangrijke bijzondere verrichtingen. Zo voorkomen we dat het echte rijexamen je voor verrassingen stelt. Een geruststellend idee! Tegelijkertijd sparen we de kosten van een tussentijdse CBR-toets uit.

Een rijles direct voorafgaand aan het CBR-examen?

De meeste leerlingen vinden het prettig om direct voorafgaand aan het rijexamen te rijden met de examenauto. Een soort opwarmronde. Dat helpt je om met vertrouwen te beginnen aan het CBR-rijexamen. Natuurlijk doen we dat met de voor jouw vertrouwde instructeur.

Aanmelden

Heb je vertrouwen gekregen in onze succesvolle aanpak? Meld je dan aan bij Autorijschool Geijtenbeek en ervaar een van de beste rijopleidingen in de regio.