Autorijbewijs halen?

Autorijbewijs halen? Schrijf je in bij Autorijschool Geijtenbeek. De beste keuze!

Je autorijbewijs halen? Onze ervaren rij-instructeurs leveren rijlessen van hoge kwaliteit. Kies voor de zekerheid van een goede rijschool en je stuurt voortvarend naar je autorijbewijs. Je lest in een moderne auto. Er zijn twee typen autorijbewijzen:

1. Rijbewijs B: auto tot maximum gewicht van 3500kg

Met dit rijbewijs mag je onder bepaalde voorwaarden ook met een aanhangwagen rijden. Beginnende bestuurders krijgen na het slagen voor het rijexamen een puntenrijbewijs. Wat moet je nog meer weten?

  • Het theorie-examen mag je afleggen als je 16 jaar bent;
  • De praktijklessen kunnen starten als je 16,5 jaar bent;
  • Het praktijkexamen mag je afleggen als je 17 jaar bent;
  • Als je slaagt voordat je 18 jaar bent, dan mag je tot jouw 18e verjaardag autorijden met een coach naast je. Deze coach moet minimaal 27 jaar oud zijn met B(E) en moet al 5 jaar een rijbewijs hebben. Zie voor meer informatie: 2todrive

2. Rijbewijs B: auto met automatische transmissie

Liever rijlessen in een auto met automatische transmissie? Ook dat kan bij ons! Als je praktijkexamen doet in een automaat, dan is het rijbewijs alleen geldig voor het rijden in auto’s met een automatische transmissie.

Vervolgopleiding
Bij onze rijschool kun je ook aanhangerrijlessen volgen.

Wat kosten autorijlessen bij Autorijschool Geijtenbeek?

Autorijlessen kosten € 57,50 per uur. Wij geven bij voorkeur lessen van telkens 1,5 uur. Voor rijlessen in een auto met automaat zijn de kosten € 60,- per uur.

Wij bieden ook lespakketten aan…

Wil je liever een lespakket afnemen? Dat kan! Een pakket van 20 rijlessen van 1,5 uur (= 30 uur) bieden we aan voor € 2.000 inclusief de kosten voor één standaard CBR-praktijkexamen en gebruik van de lesauto tijdens het examen (prijswijzigingen voorbehouden). Dit lespakket is een mooi begin van de rijopleiding. Voor de meeste kandidaten is dit niet voldoende om met goede kans van slagen op het praktijkexamen te gaan. De volgende lessen kunnen met een factuur betaald worden achteraf per maand. Het gekochte praktijkexamen blijft natuurlijk geldig tot deze gebruikt wordt.

Wil je een versnelde rijopleiding volgen?

Wij bieden ook versnelde opleidingen aan met meerdere rijlessen per week. Wij plannen de rijlessen in overleg en onder voorbehoud van beschikbare uren. Handig wanneer je snel een rijbewijs nodig hebt, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de rijopleiding. Heb je vragen, stel ze aan ons via het contactformulier.

Aanmelden voor autorijlessen

Kies voor de vertrouwde kwaliteit van Autorijschool Geijtenbeek. Meld je bij ons aan door het invullen van het inschrijfformulier