Theorie leren

Voor het behalen van je rijbewijs moet je in twee onderdelen examen doen: het theorie-examen en het praktijkexamen. Je kunt al vanaf je 16e verjaardag theorie-examen doen bij het CBR. Maar het is verstandig om je tijdens de rijopleiding in de verkeerstheorie te verdiepen. Zo sluiten theorie en praktijk beter op elkaar aan. Bij Autorijschool Geijtenbeek is het mogelijk op verschillende manieren het “theorie leren” op te pakken.

Theorie leren: klassikale training

Je kunt je bij Autorijschool Geijtenbeek in schrijven voor een klassikale verkeerstheorie training. Deze training geven we op een twee aaneengesloten avonden van circa 5 uur. We behandelen daarin de hele lesstof.
Na jouw aanmelding voor een klassikale training sturen we je een code. Daarmee kun je op internet de lesstof alvast doornemen. Wij adviseren je dringend om het lesmateriaal voor de klassikale training te bestuderen. Neem daarvoor voldoende tijd. Schrijf je in voor een klassikale training via ons contactformulier.

Eerstvolgende training: 24 & 25 juni 2024!

Theorie leren: via zelfstudie uit lesboek of e-learning

Je kunt de verkeerstheorie ook via zelfstudie leren. Goed lesmateriaal voor het verkeerstheorie-examen bestel je direct online via onze webshop. Je vindt daar de juiste lesmaterialen: theorieboeken, “high-speed” e-learnings, oefenexamens en combinaties van deze mogelijkheden. Nieuwsgierig? Klik dan snel op onderstaande button.