Rij-instructeurs

Graag stellen we onze rij-instructeurs voor:

Wim Geijtenbeek

Na jarenlange ervaring als vrachtwagenchauffeur ben ik in 1996 begonnen als rij-instructeur. Ik heb sindsdien gewerkt bij verschillende rijscholen. In 2012 ben ik gestart met mijn eigen autorijschool. Ik geniet ervan als leerlingen plezier beleven aan de rijlessen en als ik zie dat ze steeds beter en veiliger gaan rijden. Ik ben bevoegd rij-instructeur voor auto, motor, scooter, vrachtwagen en aanhangwagen. Ik geef ook theorieles.                 

Rij-instructeur Sam de Haseth verzorgt rijlessen bij Autorijschool Geijtenbeek

Sam de Haseth

Vanaf het jaar 2000 ben ik al rij-instructeur. Sinds 2004 in Woudenberg en omstreken. Ik ben een natuurliefhebber: het kijken naar vogels is een passie van mij. Rij-instructeur zijn vind ik leuk en uitdagend. De variëteit qua werkplek en leerlingen spreekt mij erg aan. Ik zie ernaar uit om ook jou te mogen leren rijden.

Marjan Bos

Ik geef al sinds 1988 met veel plezier autorijles. Ik ben gestart in Amsterdam en de laatste jaren verzorg ik ook rijlessen bij Autorijschool Geijtenbeek. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn lesauto.   

Marc Grootkop

Ik heb na vele jaren in een kantoorfunctie te hebben gewerkt, besloten om van mijn passie autorijden mijn werk te maken. In 2016 ben ik gestart met de opleiding voor RIS rij-instructeur. In 2017 ontmoette ik Wim Geijtenbeek. Ik heb me toen verbonden als rij-instructeur aan Autorijschool Geijtenbeek. RIS staat voor Rijles in Stappen. Via een stapsgewijs rijles programma begeleid ik mijn leerlingen naar het rijexamen en mijn doel is om in één keer het rijbewijs te halen. Dit werk geeft me veel voldoening; Als ik het had geweten, was ik dit werk veel eerder gaan doen!

Rijschool woudenberg

Maloes Lodema

Sinds 2016 ben ik rij-instructeur. Na 5 jaar voor een andere rijschool te hebben gewerkt ben ik sinds januari 2022 werkzaam bij Autorijschool Geijtenbeek. Het leukste vind ik de uitdaging om met leerlingen naar een doel toe te werken, namelijk het rijbewijs! Ik kijk ernaar uit om jou te begeleiden in de auto.

Meest recente berichten