Theoriecursus

Theorie leren

Voor het behalen van je rijbewijs moet je in twee onderdelen examen doen: het theorie-examen en het praktijkexamen. Je kunt al vanaf je 16e verjaardag theorie-examen doen bij het CBR. Maar het is verstandig om je tijdens de rijopleiding in de verkeerstheorie te verdiepen. Zo sluiten theorie en praktijk beter op elkaar aan. Bij Autorijschool Geijtenbeek is het mogelijk op verschillende manieren het “theorie leren” op te pakken.

Theorie leren: klassikale training

Je kunt je bij Autorijschool Geijtenbeek in schrijven voor een klassikale verkeerstheorie training. Deze training geven we verspreid over een tweetal avonden van circa 5 uur. We behandelen daarin de gehele lesstof.
Na jouw aanmelding voor een klassikale training sturen we je een code. Daarmee kun je op internet de lesstof alvast doornemen. Wij adviseren je dringend om het lesmateriaal voor de klassikale training te bestuderen. Neem daarvoor voldoende tijd. Schrijf je in voor een klassikale training via ons contactformulier. De kosten bedragen € 110,- Aanmelden kan door te appen/bellen naar: 06-21452153 of door dit formulier in te vullen.

Eerstvolgende training: 24 & 25 juni!