Vrachtwagen rijbewijs

Autorijschool Geijtenbeek ook voor het vrachtwagen rijbewijs!

Rijschooleigenaar Wim Geijtenbeek is jarenlang internationaal vrachtwagenchauffeur geweest. Dankzij die ervaring is hij de juiste rij-instructeur voor het behalen van het vrachtwagen rijbewijs.

Rijbewijs C/CE: vrachtwagen / vrachtwagen met aanhanger

Rijbewijs C heb je nodig als je in een auto rijdt waarvan het eigen gewicht plus het laadvermogen meer dan 3500kg bedraagt. Veelal zijn dat vrachtwagens. Als je  een vrachtwagenrijbewijs wilt halen dan moet je in het bezit zijn van een rijbewijs B (auto). Voordat je praktijkexamen doet moet je het theorie examen hebben behaald. Dat theorie examen bestaat uit de onderdelen techniek, verkeer en administratie. Je moet ook een medische keuring door een Arboarts ondergaan.
Voor de vrachtwagen theorie en praktijklessen werken we samen met een collega verkeerschool. Onze praktijklessen doen we met een Scania R500 vrachtwagen.
Als je ook met een aanhanger aan de vrachtwagen wilt rijden dan heb je Rijbewijs CE nodig. Daarvoor verzorgen wij ook praktijklessen.

Wat kosten vrachtwagen rijlessen bij Autorijschool Geijtenbeek?

Bij ons kun je al vrachtwagenrijlessen volgen vanaf € 80,- per uur. Meestal duren de praktijklessen 2 uur. De praktijkopleiding neemt doorgaans 15 tot 25 lesuren in beslag. Vraag een offerte aan voor een prijs op maat.

Aanmelden voor vrachtwagenrijlessen

Kies voor de vertrouwde kwaliteit van Autorijschool Geijtenbeek. Meld je aan voor de vrachtwagen rijlessen door het inschrijfformulier in te vullen.

Heb je vragen? Bel ons of vul het contactformulier in.